Az AKSD Románia bemutatása

Az AKSD Romania S.R.L.-t egy nemzetközi cégcsoport tagjaként a debreceni székhelyű AKSD Kft. alapította. Az alapító cégcsoport fő tevékenységei a hulladékgazdálkodás csaknem teljes vertikuma és különböző település üzemeltetési feladatok ellátása (temető és humán krematórium üzemeltetés, úttisztítás, parkfenntartás).
Az AKSD România S.R.L. 2010-ben kezdte meg szolgáltatási tevékenységét, amit az eltelt évek során folyamatosan bővítettünk.

 

Jelenlegi főbb tevékenységi köreink:

  • Medical Waste Management (egészségügyi, gyógyszermaradék hulladékok begyűjtése, ártalmatlanítása és kapcsolódó szolgáltatások). 
  • Special Waste Management (különböző ipari- és kereskedelmi eredetű hulladékok, valamint állati tetemek begyűjtése, előkezelése és ártalmatlanítása).
  • Recycling (hasznosítható anyagok begyűjtése, kezelése és értékesítése, pl. használt sütőolaj stb.).

Központi telephelyünk a Maros Megyei Ipari Parkban, az E-60-as út mellett található, amely így közúton könnyen megközelíthető.

 

A folyamatos technológia-fejlesztés, a korszerű eszközpark, képzett munkatársaink, az együttműködő partnereink gondos kiválasztása a cégcsoportnál meglévő több évtizedes tapasztalattal együttesen biztosítják, hogy ügyfeleink részére magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani.

 

Környezetvédelmi szolgáltatóként kiemelten fontosnak tartjuk a tevékenységeinket érintő jogszabályok maradéktalan betartását. A minőségbiztosítás és a hatósági adatszolgáltatás érdekében hatékony ügyviteli rendszert építettünk ki, amit folyamatosan fejlesztünk. Rendelkezünk ISO 9001 minőségbiztosítási, ISO 14001 környezetirányítási, ISO 45001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági szabvány és OHSAS 18001 egészségi és munkabiztonsági rendszer-tanúsításokkal.

 

aksd iso