Colectare deșuri veterinare

 

Deșeurile veterinare pe care le colectăm, transportăm și eliminăm cuprind:

·       Abatoarele, măcelăriile, unitățile de preparare a cărnii (părți impropii consumului uman: copite, coarne, piei/blănuri,);

·       Fermele pentru creșterea animalelor: ovine, suine, bovine, avicola, animale sălbatice pentru blană (vulpi argintii) sau carne (struți, iepuri);

·       Asociații vânătoresc: mistreț, cerbi, urși, vulpi, iepuri

·       Primăriile cu gospodării private care cresc animale pentru carne/lapte/ouă, ale căror animale suferă decese;

·       Hotelurile, restaurantele, cantinele, denumite generic HoReCa, generează alimente neconsumate;

·       Marile lanțuri de supermarket, care generează alimente ajunse la termenul de expirare;

·       Grădinile zoologice și circurile, care generează mâncare neconsumată de animale și animale decedate;

·       Cabinetele de tratament al animalelor de companie (care generează părți anatomice rezultate în urma intervențiilor medicale și corpuri întregi);

·       Instituțiile de cercetare științifică care folosesc animale pentru testarea unor produse farmaceutice/cosmetice (cobai).

 

CONTACT:

                  Judetul Harghita, Covasna, Mures: 0736 349 012, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                  Judetul Brasov, Prahova: 0730 602 422, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                                           0721 276 971, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                  Judetul Cluj, Salaj, Maramures :   0790 990 900, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..ro                         

                  Judetul Bihor, Satu Mare: 0726 399 299, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                  Judetul Mures, Sibiu, Alba : 0790 190 000, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                 Judetul Bistrita Nasaud, Suceava. Botosani:  0728 095 540 , e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                   e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

: